Ο Θάνος Μαρίνης για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο: «Το βρήκα κατά τύχη»

Θάνος Μαρίνης

"Περιμένω τη βιοψία, αλλά επειδή φαίνεται ότι είναι σοβαρός θα χρειαστώ το ιώδιο που μπαίνει για 15 μέρες…", εξομολογείται ο Θάνος Μαρίνης.

Ο Θάνος Μαρίνης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Super Κατερίνα και εξομολογήθηκε για τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο αγοραστής του Cash or Trash αποκάλυψε πώς ανακάλυψε τυχαία ότι έχει καρκίνο στον θυρεοειδή του.

«Βρήκαμε έναν καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα και έπρεπε να φύγει γιατί μεγάλωσε και πολύ απότομα. Κατά τύχη τον βρήκα γιατί οι εξετάσεις μου ήταν άριστες. Πήγα τον γιο μου, τον Κρις, που έγινε 14 για έναν τυπικό έλεγχο στον θυρεοειδή και να είναι καλά η γιατρός, που μόλις με είδε μου είπε να πάω να εξετάσει κι εμένα γιατί είχα δυο χρόνια να κάνω εξέταση. Μόλις μου έκανε τον υπέρηχο το βρήκε αμέσως. Την προηγούμενη εβδομάδα αυτό», είπε ο Θάνος Μαρίνης και συνέχισε:

«Τα παιδιά ενημερώθηκαν αμέσως, έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Αν δεν το έβρισκα τώρα, θα μεγάλωνε πολύ και θα το έπιανα, θα μπορούσε να είχε πάει στους λεμφαδένες, ή και αλλού… Στα παιδιά μετέφερα στην αρχή ότι είναι ένας όζος και θέλει διερεύνηση και πρέπει να αφαιρεθεί και στη συνέχεια, το καταλάβανε. Ο Ιωνάκος μου που είναι λίγο πιο μικρός έπαθε το σοκ του, αλλά κατάλαβε».

«Περιμένω τη βιοψία, αλλά επειδή φαίνεται ότι είναι σοβαρός θα χρειαστώ το ιώδιο που μπαίνει για 15 μέρες… Εγώ είμαι σε πολύ ευνοϊκή θέση, όλο αυτό φαίνεται ότι είναι ιάσιμο», σημείωσε ο Θάνος Μαρίνης.