Ο Θάνος Λέκκας για το bullying που δέχθηκε για την ενασχόλησή του με την ενόργανη

Θάνος Λέκκας

"Μια δυο φορές υπερασπίστηκα τον εαυτό μου αλλά ένιωσα πολύ άσχημα γιατί δεν ήθελα να μπω σε έναν διαπληκτισμό" δήλωσε ο Θάνος Λέκκας.

Στο Στούντιο 4 ήταν καλεσμένος ο Θάνος Λέκκας, ο οποίος μίλησε για την περίοδο που ασχολούνταν με την ενόργανη γυμναστική και τα σχόλια που είχε δεχθεί.

«Ξεκίνησα ενόργανη στα 12. Ήδη όμως και για τον Ιωάννη Μελισσανίδη έλεγαν πολλά. Θαυμάζουμε πιο πολύ επειδή είναι Ολυμπιονίκης. Εγώ ήμουν με κορίτσια και κατά καιρούς έρχονταν και ένα δύο αγόρια. Εγώ το βίωσα πιο ελαφριά, μου έλεγαν χαχα φοράς κολάν. Δεν έλεγαν κάτι τρομερό. Είναι κάτι που θα σε καθορίσει και μετά λες ο ίδιος πόσο θα σε επηρεάσει ή όχι. Δεν έχουν δίκιο.» είπε ο Θάνος Λέκκας.

Μετά είναι αν αυτά που συνέδεσες, έχουν αρνητική χροιά. Θέλω να το αφήσω να με επηρεάσει; Έτσι έμαθαν κι όλα τα αγόρια μεγάλωσαν με το δεν κλαίνε. Πολύ σκληρό και περιοριστικό, δεν αφήνεις έναν άνθρωπο να εκφραστεί. Το κάνεις από ενοχή. Μια δυο φορές υπερασπίστηκα τον εαυτό μου αλλά ένιωσα πολύ άσχημα γιατί δεν ήθελα να μπω σε έναν διαπληκτισμό. Προσπαθώ με την στάση μου να δίνω παράδειγμα. Απαντάς αναλόγως με το πως είναι ο χαρακτήρας σου… Από μικρός μού άρεσε να είμαι διαφορετικός.» σημείωσε ο Θάνος Λέκκας.