Ο Θανάσης Πατριαρχέας για το ρόλο του στο Σασμό: «Του χρόνου θα είμαι σε άλλη σειρά»

Θανάσης Πατριαρχέας

«Στο τελευταίο γύρισμα συγκινήθηκα πολύ, γιατί θα μου λείψουν κάποιοι άνθρωποι», λέει ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το τελευταίο γύρισμα στον Σασμό, τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και την οικογένειά του.

«Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω για τον Άγγελο στον Σασμό είναι ότι του χρόνου θα είμαι σε άλλη σειρά. Στο τελευταίο γύρισμα συγκινήθηκα πολύ, γιατί θα μου λείψουν κάποιοι άνθρωποι. Με τη Μαρία Τζομπανακη πολλές φορές λέγαμε “σήμερα ας μην βγούμε τόσο κακοί”.

Τις περισσότερες σκηνές μας τις χάρηκα πάρα πολύ. Ο κόσμος στο δρόμο μου λέει καλά λόγια. Κάποιες φορές ακούω την ατάκα “άσε ήσυχους τους Σταματάκηδες”. Μπορεί να έχουν και δίκιο», είπε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είπε στη συνέχεια: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θα με ακολουθήσουν σε όλη την περιοδεία. Θα είναι μαχαίρι στην καρδιά να είμαι μακριά τους.

Δεν ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια, αλλά με το που γνώρισα τη Βίβιαν όλα άλλαξαν. Ότι έλειπε από τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια το βρήκα στην οικογένειά μου. Η γυναίκα μου είναι ένα στήριγμα για εμένα χωρίς να χρειάζεται να της το ζητήσω».