Ο Θανάσης Πάτρας κι η σύζυγός του, Κατερίνα, για την δυσκολία τους να αποκτήσουν παιδί

Θανάσης Πάτρας

΄Όσα ανέφεραν σε συνέντευξή τους στην Ελένη.

Ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του, Κατερίνα, παραχώρησαν συνέντευξη στην Ελένη και στην Δήμητρα Καλφούτζου και μίλησαν για το γάμο τους αλλά και για την κόρη τους που θέλει να γίνει δημοσιογράφος.

«Ένας φίλος μου ήθελε να μου γνωρίσει την κοπέλα που έβγαινε και μαζί της ήταν κι η Κατερίνα. Ο φίλος μου δεν βγήκε ξανά με την κοπέλα κι εγώ παντρεύτηκα.» Η Κατερίνα πρόσθεσε: «Η μεγαλύτερη δυσκολία για εμάς ήταν ότι προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδάκι για 7 χρόνια και κάναμε δέκα εξωσωματικές. Είμαστε ευτυχείς που ήρθε η κόρη μας. Δεν θυμόμαστε πως είναι η ζωή μας, πριν την κόρη μας. Ήταν πολύ δίπλα μου ο Θανάσης και μού έλεγε εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα κάνουμε ή όχι παιδί κι αυτό μου δίνει δύναμη και πείσμα. Θεωρούσα ότι θα ήταν λίγο κρίμα να μην ολοκληρωθεί η οικογένειά μας, έτσι όπως θα θέλαμε. »

Για το νέο του επαγγελματικό βήμα στο Mega Καλημέρα ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας: «Είμαι χρόνια στην δουλειά και σημασία είχε η σύνθεση και μια καλή παρέα να ενταχθείς. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο πράγμα, που θα μπορούσα να κάνω. Η κόρη μου δεν θέλω να ασχοληθεί με αυτόν τον χώρο γιατί είναι δύσκολη δουλειά αλλά αν το επιλέξει θα την στηρίξω».

«Στο γάμο μας δεν υπάρχει τριβή, είμαστε πολύ αγαπημένοι κι ίσως βρήκαμε ο ένας τα κουμπιά του άλλου» συμπλήρωσε ο Θανάσης Πάτρας.