Ο Θανάσης Πάτρας αποχαιρέτησε συγκινημένος και έδωσε πάσα στη Ναταλία Γερμανού

«Ήμουν παρόν στη γέννηση ενός καναλιού το οποίο ελπίζω κι εύχομαι να γίνει ακόμα μεγαλύτερο».

Η αυλαία έπεσε για τον Θανάση Πάτρα και τη μεσημεριανή εκπομπή του E «Τα λέμε». Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε συγκινημένος τους τηλεθεατές, καθώς από το ερχόμενο φθινόπωρο στη συγκεκριμένη ζώνη του προγράμματος θα βλέπουμε τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Θανάσης Πάτρας, στην αποφώνησή του θέλησε να πει κάποια «ευχαριστώ», αλλά δεν παρέλειψε, επίσης, να ευχηθεί «καλή επιτυχία» και στη Ναταλία Γερμανού.

«Ήταν άθλος όλο αυτό που επιτεύχθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εξακολουθεί να μου δείχνει. Ήμουν παρόν στη γέννηση ενός καναλιού το οποίο ελπίζω κι εύχομαι να γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους του χρόνου. Και στους καινούριους, στη Ναταλία Γερμανού που θα είναι μαζί σας το μεσημέρι από του χρόνου, στην Τατιάνα Στεφανίδου, την Αννίτα Πάνια και φυσικά σε όλους που έβαλαν πλάτη τον προηγούμενο χρόνο για να γίνει το E ένα κανάλι στα πρώτα νούμερα του τηλεκοντρόλ σας. Καλό καλοκαίρι να έχετε! Και φυσικά, όσο για μας… τα λέμε!», κατέληξε ο παρουσιαστής.