Ο Θανάσης Κουρλαμπάς κάνει τον απολογισμό του – Οι Άγριες Μέλισσες, τα 10ωρα γυρίσματα και οι «αμείλικτοι χρόνοι»

Θανάσης Κουρλαμπάς

«Σε αρκετούς ρόλους έχω υποδυθεί τον κακό. Ωστόσο όταν καταθέτεις αλήθεια στη δουλειά σου και τη κάνεις με αγάπη αυτό εισπράττεται από τον κόσμο»

Στην εκπομπή Mini Καύσωνας μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο γνωστός ηθοποιός, ο «Κλεομένης» από τις «Άγριες Μέλισσες» χαρακτήρισε όμορφο «θεατρικά και τηλεοπτικά» τον περασμένο χειμώνα απαντώντας στο τι είναι επιτυχία.

«Επιτυχία είναι ότι πάει καλά και έχει απήχηση στον κόσμο. Πάντα όμως το θέατρο είναι η αγάπη του ηθοποιού. Το θέατρο είναι το κατ’ εξοχήν πλαίσιο ενός ηθοποιού, γιατί εκεί μπορεί να δείξει όλη του τη γκάμα και είναι σε μια διαδικασία που είναι άμεση με τον θεατή» τόνισε.

Σε ότι αφορά στην προετοιμασία ενός σήριαλ που προβάλλεται καθημερινά, έκανε λόγο για 10ωρα γυρίσματα και «αμείλικτους χρόνους». «Δεν είναι εύκολα. Δύσκολο το επάγγελμα. Όχι μόνο του ηθοποιού, αλλά και όλου του συνεργείου».

Ακόμα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται ένας ρόλος αλλά και στην ανταπόκριση του κόσμου. «Όταν ασχολείσαι με έναν ρόλο, πρέπει να τον γνωρίζεις και να μπαίνεις μέσα σε αυτόν. Εάν ο ηθοποιός δεν αγαπήσει το ρόλο που θα κάνει, θα είναι δύσκολο να τον ερμηνεύσει. Δεν εννοώ να ταυτιστεί με το ρόλο, αλλά να τον καταλάβει» υπογράμμισε.

«Σε αρκετούς ρόλους έχω υποδυθεί τον κακό. Ωστόσο όταν καταθέτεις αλήθεια στη δουλειά σου και τη κάνεις με αγάπη αυτό εισπράττεται από τον κόσμο. Κι ας κάνεις τον πιο κακό και δύσκολο χαρακτήρα. Έχω εισπράξει πολύ αγάπη από τον κόσμο» πρόσθεσε.

Τέλος, χαρακτήρισε το χειροκρότημα του κόσμου ως «τροφή» για τους ηθοποιούς, ενώ υποστήριξε ότι η προσωπική ζωή του καθενός, πρέπει να παραμένει προσωπική.

Πηγή βίντεο, megatv.com