Ο Θανάσης Κουρλαμπάς για την συγκλονιστική τελευταία του σκηνή στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

“Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα μέσα στο λάκκο. Η τελευταία κατοικία του ανθρώπου είναι λίγο...", εξομολογείται ο Θανάσης Κουρλαμπάς

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποχαιρέτησε τις Άγριες Μέλισσες με μια συγκλονιστική σκηνή που είχε με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, για την οποία απέσπασε διθυραμβικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον ηθοποιό συνάντησε από το Πρωινό η Μαίρη Αρώνη και ο ίδιος περιέγραψε τι επικρατούσε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

“Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα μέσα στο λάκκο. Η τελευταία κατοικία του ανθρώπου είναι λίγο… Είναι πάρα πολύ περίεργο το συναίσθημα να έχεις γύρω σου χώμα, αλλά αυτό με βοήθησε περισσότερο. Ήταν όλα ακριβώς όπως τα είδατε και γι’ αυτό ο Γιώργος κατέληξε στο χώμα από την κούραση. Επειδή το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, αυτή η φόρτιση και η συγκίνηση διέρρευσε και στους γύρω.

Όλα τα σχόλια με συγκίνησαν. Ήταν πάρα πολύ συγκινητική και η ανάρτηση του Σπύρου του Μιχαλόπουλου και του Γιώργου Γεροντιδάκη. Ο τρόπος που με αποχαιρέτησαν ήταν συγκλονιστικός και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το είδα το επεισόδιο, σταματήσαν και τα παιδιά τα διαβάσματά τους και καθίσαμε όλοι μαζί και το είδαμε σαν το τελευταίο επεισόδιο του μπαμπά” ανέφερε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.