Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αποκαλύπτεται – «Στις Άγριες Μέλισσες ο Δημητράκης έλαβε αυτό που του άξιζε»

Θανάσης Κουρλαμπάς

"Τέτοιοι χαρακτήρες δεν μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή ούτε να έχουν και να έχουν happy end..."

Στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» του ΑΝΤ1 βρέθηκαν καλεσμένοι την Κυριακή ο Θανάσης Κουρλαμπάς και η Μαρία Πετεβή. Το ζευγάρι από το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τις εξελίξεις στους ρόλους του καθώς και την αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Κουρλαμπάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένα από τα προτερήματα αυτής της σειράς είναι το εξαιρετικό της σενάριο. Ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο από την Μελίνα με συνεχείς ανατροπές. Μην ξεχνάμε πως είναι καθημερινό το σίριαλ οπότε πρέπει να κρατάει έναν καλό ρυθμό και να έχει συνεχώς αυξανόμενο το ενδιαφέρων των τηλεθεατών. Νομίζω ότι έχει γίνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά».

«Ο Δημητράκης έλαβε αυτό που του άξιζε από τη στιγμή που μπήκε σε μια διαδικασία να προδώσει αυτό τον άνθρωπο για τον οποίο φαίνεται πως δημιούργησε και κάποια συναισθήματα» τόνισε ως «Κλεομένης» ο αγαπημένος ηθοποιός. «Σε αυτή την ιστορία με τον Δημητράκη, μέσα από τον Κλεομένη, είχα την ευκαιρία εγώ σαν ηθοποιός να δείξω περισσότερη ποικιλία στο χαρακτήρα. Να μην είναι ο κλασικός κακός. Τον κάθε άνθρωπο, εδώ είναι και το μεγάλο στοίχημα όταν καλείσαι να ερμηνεύσεις έναν ρόλο, πρέπει πρώτα να τον αγαπήσεις και να τον δικαιολογήσεις. Να τον εξηγήσεις μέσα σου ώστε να μπορέσεις να βγάλεις όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται που να συνθέτουν την εικόνα του. Να μην παρεκκλίνεις αλλά να τον κάνεις κτήμα σου».

Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος είχε ρωγμές, συναισθήματα, πάθη. Σαφώς δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα και τέτοιοι χαρακτήρες δεν μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή ούτε να έχουν και να έχουν happy end…»

Μένει να δούμε πόσο happy, ή όχι, end θα έχει ο Κλεομένης στις «Άγριες Μέλισσες»…