Ο Τάσος Νούσιας στο Live News – «Το θέαμα δεν έχει βρει βηματισμό και μιλάμε για 180.000 εργαζόμενους»

Τάσος Νούσιας

Όσα είπε ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Τάσος Νούσιας με αφορμή τη νέα, δραματική σειρά «Έξαψη». Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του Μεγάλου Καναλιού στη μυθοπλασία, όσο στη δική του τηλεοπτική επαναφορά καθώς και την δύσκολη περίοδο που βιώνει ο χώρος του θεάτρου και ευρύτερα του θεάματος.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Τάσος Νούσιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Έξαψη είναι μια σειρά που έχει πολλά δώρα. Δώρα σε επίπεδα δραματουργίας»». Κάτι που, όπως ανέφερε, έχει κάνει τον κόσμο να συνδεθεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

«Περνάμε από το πολιτικό θρίλερ, στο κοινωνικό πεδίο, στη σύγκρουση την ενδοοικογενειακή, στη ρήξη των σχέσεων και δεν ξέρουμε πού θα φτάσει, έχουμε γυρίσει 25 επεισόδια» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Είναι αυτά τα πάθη, τα λάθη που μας κατατρέχουν, γιατί ο έρωτας δεν έχει ηλικία».

«Είμαστε τυχεροί που βρεθήκαμε μεσούσης της δεύτερης καραντίνας να έχουμε γυρίσματα, σε σημείο να μην την έχουμε καταλάβει. Το θέατρο, από πέρσι τον Μάρτη που έκλεισε, δεν έχει βρει τον βηματισμό του. Αυτό είναι πολύ κακό για όλο το θέαμα – ακρόαμα, μιλάμε για 180 χιλιάδες εργαζόμενους και το 90% σχεδόν των συναδέλφων μας» συμπλήρωσε ο Τάσος Νούσιας ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια.

Τέλος, ο πρωταγωνιστής του σίριαλ εξομολογήθηκε πως «έκλεισα την τηλεόραση με το MEGA και το «Νησί» και την ξανανοίγω, 8 χρόνια μετά, επίσης με το MEGA το οποίο κουβαλάει την ποιότητα της δραματουργίας».