Ο Τάσος Κωστής για τη συνεργασία του με τον Κώστα Τσάκωνα

Τάσος Κωστής

«Υπήρχαν συνάδελφοι του θεάτρου που με σνόμπαραν όταν έκανα διαφημίσεις και μεταγλώττιση γιατί τα θεωρούσαν τριτοκλασάτα», είπε ο Τάσος Κωστής.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε ο Τάσος Κωστής. Ο ηθοποιός μίλησε για το Ρετιρέ, αλλά και τη συνεργασία του με τον Κώστα Τσάκωνα.

«Πάντα αγαπούσα τη ζωή και γι’ αυτό όταν αρρώστησα δεν είπα “γιατί σε μένα;”, αλλά είπα “εντάξει”. Κάθε φορά που τελειώνει μια δουλειά είναι ένας μικρός θάνατος. Αν νοσταλγούσα το Ρετιρέ θα ήταν σαν να θέλω καρπούζι το χειμώνα, κάθε πράγμα στον καιρό του. Στο Ρετιρέ, όταν μας έψαχνε ο Δαλιανίδης με την Έλντα, έλεγε “θα είναι πίσω από τα σκηνικά και θα τρώνε”. Κι έτσι ήταν», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Για τη συνεργασία με τον Κώστα Τσάκωνα, ο Τάσος Κωστής είπε: «Είχε ταιριάξει το χιούμορ μας. Το σενάριο έλεγε ότι πάμε να φτιάξουμε μια σκούπα. Το σκεπτικό ήταν ότι πάμε εκεί και τα κάνουμε όλα λίμπα. Την ώρα του γυρίσματος φτιάχναμε τα λόγια, το τι θα πούμε».

Ο Τάσος Κωστής ανέφερε επίσης: «Υπήρχαν συνάδελφοι του θεάτρου που με σνόμπαραν όταν έκανα διαφημίσεις και μεταγλώττιση γιατί τα θεωρούσαν τριτοκλασάτα. Έχει έρθει κόσμος την ώρα που τρώω σε ταβέρνα και με έχει χτυπήσει στην πλάτη για να μου μιλήσει. Εντάξει, δεν είμαστε και φίλοι».