Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα στην πιο τρυφερή τους εξομολόγηση

Τάσος Ιορδανίδης

"Ένας γάμος σώζεται με τον σεβασμό" παραδέχεται ο Τάσος Ιορδανίδης.

Με αφορμή την θεατρική τους επιτυχία παραχώρησαν ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα και την κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε για τη σημασία της συντροφικότητας στις μέρες μας, την πολυπλοκότητα των σχέσεων και τα σωτήρια tips!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά » είναι πολύ ωραίο πράγμα στις μέρες μας, σε μια τόσο γρήγορη εποχή που η καθημερινότητα τρέχει με τέτοιους ιλλιγιώδεις ρυθμούς, να μπορεί κάποιος να σταθεί δίπλα σου και να έχει τη διάθεση να σου απλώσει το χέρι και να σου πει «θέλεις να μου το κρατάς;», «Θέλεις να σου το κρατάω;». Εμείς κάθε μέρα το λέμε αυτό. Μπορεί να μην το λέμε με λόγια αλλά το λέμε με τις πράξεις μας».

«Νομίζω ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται στις σχέσεις. Και οι σχέσεις δεν είναι μόνο οι συντροφικές, είναι οι φιλικές και οι οικογενειακές. Αν είναι να είσαι καλά με έναν άνθρωπο νομίζω ότι αυτό το βλέπεις πολύ γρήγορα. Το υπόλοιπο, όταν δεν το βλέπεις και υπάρχουν προβλήματα που νομίζεις ότι θα τα αλλάξεις και θα αλλάξεις τον άλλον, νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, είναι αυτοί που είναι και πρέπει να τους αποδεχτείς και να τους αγαπήσεις» συμπλήρωσε, επίσης, η Θάλεια Ματίκα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

«Ένας γάμος σώζεται με τον σεβασμό! Νομίζω ότι η κάθε σχέση, πόσο μάλλον μια συντροφική σχέση και πόσο μάλλον μια σχέση η οποία έχει περάσει στα πλαίσια γαμήλιας συνθήκης, χρειάζεται σεβασμό και επικοινωνία. Να μην μένεις μόνο στα καθημερινά και να μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Επίσης χρειάζεται κατανόηση και υπομονή» τόνισαν με χαμόγελο, από κοινού, ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα στο Στούντιο 4.