Ο Τάσος Ιορδανίδης για τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς – «Πήρα τις αποστάσεις μου εδώ και χρόνια»

Τάσος Ιορδανίδης

Δείτε όλα όσα είπε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα καλεσμένος ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος μίλησε και για τη «βόμβα» που έχει σκάσει τον τελευταίο καιρό στην ελληνική κοινωνία με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, βία κλπ στο χώρο του θεάτρου.

«Δηλώνω τη στήριξή μου και το θαυμασμό μου σε όλες τις φωνές που ορθώνουν ανάστημα. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι όλη η κατάσταση θα ετοιμάσει ένα καλύτερο αύριο. Με θυμώνει το… γιατί τώρα; Αυτές οι φωνές τώρα αφήνουν παρακαταθήκη. Μου έχουν τύχει κακές συνεργασίες. Όταν ξεκίνησα πίστευα ότι ίσως με δυναμώσουν οι δύσκολες καταστάσεις. Μεγάλη μαγκιά αυτό που έγινε. Έχω συνεργαστεί με τους καταγγελλόμενους και χαίρομαι που πήρα τις αποστάσεις μου εδώ και χρόνια. Όταν κάποιος τσαλακώνει την ψυχή σου, πώς θα συνεχίσεις;», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν μια δουλειά γίνεται με ανθρώπους ψυχολογικά διαταραγμένους δεν γίνεται να πάει καλά. Τα νέα παιδιά να σέβονται, να εκτιμούν και να θαυμάζουν, αλλά να μην θεοποιούν. Ίσως είναι καλύτερος ένας δύσβατος δρόμος, παρά ένας στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες και μικροί άνθρωποι. Όποιος έχει αδικηθεί θα φανεί, αλλά όποιος έχει αδικήσει, ήρθε η στιγμή της δαμόκλειας σπάθης».