Ο Τάσος Ιορδανίδης δίνει σπόιλερ για τη Γη της Ελιάς: «Παίρνω το ρίσκο και το λέω, το παίρνω πάνω μου»

Τάσος Ιορδανίδης

«Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αναστατωθεί και με πιάνουν στο δρόμο και μου το λένε», λέει ο Τάσος Ιορδανίδης.

Για το ρόλο του, αλλά και για τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, απάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στη Δανάη Μπάρκα, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όλο αυτό που συμβαίνει στη Γη της Ελιάς με τον Μάνο, γιατί παρουσιάζεται όληη αυτή η εξαθλίωση και όλος αυτός ο εκφυλισμός ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Το σενάριο και η σειρά μάς δείχνει το παράδειγμα προς αποφυγήν.

Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αναστατωθεί και με πιάνουν στο δρόμο και μου το λένε. Θα επανέλθει ο Μάνος και εκεί θα δούμε και τον Γολγοθά που ανεβαίνει ένας άνθρωπος για να απεξαρτηθεί. Μπορεί ο κόσμος από αυτό να παραδειγματιστεί και να προσέξει και τα παιδιά του. Μακριά, παιδιά, από τις ουσίες, δηλαδή για όνομα του Θεού», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης είπε στη συνέχεια: «Ο περίγυρος του Μάνου θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει. Αυτό που θα κάνει τον Μάνο να παλέψει με τους δαίμονές του, να δώσω κι ένα σπόιλερ, δεν είναι τίποτα άλλο από το παιδί του, την Αγγελική. Θα συμβεί κάτι με την Αγγελική που θα μας ταρακουνήσει όλους και εκεί ο Μάνος θα πάρει την απόφαση να παλέψει με τους δαίμονές του».

Κλείνοντας, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Όλα καλά θα πάνε! Το παίρνω πάνω μου, ότι όλα καλά θα πάνε. Παίρνω το ρίσκο να το πω, ότι όλα καλά θα πάνε».