Ο Τάσος Χαλκιάς προδίδει το μυστικό επιτυχίας της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Τάσος Χαλκιάς

Όσα είπε ο Τάσος Χαλκιάς για το καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ.

Λίγο πριν την επιστροφή της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο Τάσος Χαλκιάς συνάντησε την Αλεξάνδρα Καϋμένου το πρωί της Κυριακής στο πλατό της νέας εκπομπής «Με νέα ματιά» στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δήλωσε πως «περιέχει αρκετό σουρεαλισμό η ιστορία αυτού του χωριού, του Πλατάνου με διάφορα πρόσωπα που είναι ανεξέλεγκτα και ποτέ δεν περιμένεις τι ακριβώς θα κάνουν. Αυτό είναι και το ενδιαφέρον της σειράς, ότι μπλέκονται μέσα διάφορες ιστορίες. Η ιστορία του καθενός αλλά και του χωρού και κρατάει στον τηλεθεατή μόνιμα το ενδιαφέρον σε εγρήγορση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και κάνει τη σειρά αυτή να θέλει ο κόσμος να τη δει»

«Έχουμε φέτος νέα πρόσωπα για αυτό και έχουμε χωριστεί πλέον σε ομάδες. Είμαστε οι Πλατανιώτες οι παλιοί, είναι οι επισκέπτες του Πλατάνου, είναι οι Αθηναίοι, κάποιοι που έχουν έρθει εξ Ιταλίας και όλοι αυτοί μαζί αναλώνονται σε έναν πόλεμο μεταξύ τους για να βρουν τους γρίφους και τις λύσεις που έχει βάλει ο Βαγγέλας από τα παλιά» πρόσθεσε ο Τάσος Χαλκιάς στη νέα εκπομπή «Με νέα ματιά» με την Αλεξάνδρα Καϋμένου στην ΕΡΤ. «Περνάμε μια χαρά στα γυρίσματα, πολύ ωραία και δεν θα μπορούσε να μην συμβαίνει αυτό γιατί είναι όλοι ευχάριστοι άνθρωποι, ηθοποιοί που δεν έχουν να μοιράσουν μεταξύ τους ζητήματα προβολής και είναι μια σειρά συνόλου».

«Εύχομαι και αυτή τη χρονιά η σειρά να σας ψυχαγωγήσει, να σας διασκεδάσει και να σας κάνει να γελάσετε γιατί ο σκοπός είναι αυτός. Μια κωμωδία όταν προβάλλετε ο σκοπός είναι μεν να περάσει κάποια μηνύματα αλλά με τον ευχάριστο και τον ιλαρό τρόπο».