Ο Τάκης Ζαχαράτος τα έβαλε με το Happy Day!

«Έχω δει ανθρώπους από αντίπαλα κανάλια που θεωρούσα φίλους μου να με θάβουν πάρα πολύ άσχημα»! - Η απάντηση της εκπομπής

Το παράπονό του για τηνκριτική και τα σχόλια που έχει δεχτεί από τις ψυχαγωγικές εκπομπές και συγκεκριμένα από το Happy Day έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Κάθε συνεργασία όταν είναι ομαδική έχει και ευχάριστους συναδέλφους και κάποιους που δεν συμπαθείς, δεν σε συμπαθούν ή δεν ταιριάζεις. Εγώ αυτό είπα, ότι με κάποιους πέρασα πολύ ωραία, με κάποιους δεν πέρασα ωραία. Έχω δεχτεί ρατσιστικά σχόλια. Έχω δει ανθρώπους από αντίπαλα κανάλια που θεωρούσα φίλους μου να με θάβουν πάρα πολύ άσχημα και το βρίσκω τραγικό όταν με κάποιους ανθρώπους γνωρίζομαι χρόνια να με βρίζουν επειδή είναι απέναντι. Το θεωρώ απαράδεκτο. Θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που είπανε καλά και αυτούς που θάψανε γιατί με έκαναν πιο δυνατό», είπε ο ηθοποιός.

Η Ελένη Τσολάκη έδωσε την απάντησή της μέσα από την εκπομπή του Alpha: «Τακούλη μου καλέ, αγαπημένε, για όλους μας είσαι πολύ αγαπημένος, πολύ ταλαντούχος και πολύ αγαπημένος. Πραγματικά στεναχωρήθηκα για την αναφορά στην εκπομπή μας, αλλά ούτε με του YFSF κατάλαβα ότι πέρασε καλά. Αυτό που είχε ειπωθεί από εδώ είναι αυτό που σχολίασαν όλοι, την κριτική του στον Παντελή Παντελίδη και ο ίδιος την επόμενη μέρα το πήρε πίσω κι εμείς είπαμε πόσο γενναίο είναι».

Διαβάστε ακόμα:

YFSF: Τάκης Ζαχαράτος: «Δεν καταχάρηκα με τη συμμετοχή μου»