Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Μελίνα Ασλανίδου τα βρήκαν επί σκηνής – Ενοχλημένη η Νάταλι Κάκκαβα

Μελίνα Ασλανίδου

"Ποιος είσαι εσύ που θα με βάλεις στο στόχαστρο;"

Και τι δεν είχε πει ο Τάκης Ζαχαράτος για την Μελίνα Ασλανίδου, στο πλαίσιο της σάτιρας. Φαίνεται, όμως, ότι οι δυο τους τα άφησαν όλα στο παρελθόν, η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και μαζί τραγούδησαν μπροστά στους θεατές.

Αυτό βέβαια, ξένισε πολλούς, μεταξύ αυτών και τη Νάταλι Κάκκαβα, η οποία μετά την προβολή σχετικού βίντεο είπε τα εξής: «Με το πρόσχημα της σάτιρας μπορούμε να πούμε πράγματα που πολλές φορές ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Εμένα θα με ενοχλούσε πάρα πολύ! Το τι κάνω εγώ στον εαυτό μου και πώς διαχειρίζομαι εγώ τον εαυτό μου… Έχω τις ανασφάλειές μου, θέλω να κάνω ό,τι θέλω. Ποιος είσαι εσύ που θα με βάλεις στο στόχαστρο;»

Θυμίζουμε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Αυτή και η Φουρέιρα δεν ξέρω τι ντύνονται σε κάθε εκπομπή. Ινδιάνες, Σπανιόλες, fashion icon… Αλλά εγώ πεθαίνω με την Ασλανίδου, που εντάξει, η μούρη ήταν πια, είχε γίνει δηλαδή, εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. Αυτή το άρπαξε όλο και το καβάτζαρε, μπαμπουίνα η μούρη».