Ο Τάκης Σπυριδάκης μιλάει για την εποχή που βρέθηκε μια ανάσα από τη φυλακή

Τι είπε για καταχρήσεις, αλκοόλ και Σιδηρόπουλο - Γώγου;

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή Parole ήταν ο Τάκης Σπυριδάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταχρήσεις που έκανε, αλλά και στο γεγονός ότι βρέθηκε μια ανάσα από την φυλακή.

«Δεν ήμουν αγγελάκι. Δεν έπεσα στα χοντρά ποτέ. Με το αλκοόλ είχα μια νοικοκυρεμένη σχέση γιατί όταν έβλεπα ότι πάει να με πάρει από κάτω, έβαζα ένα στοπ. Δεν οδηγήθηκα σε ακραίες καταστάσεις. Έφυγαν και πολλά φιλαράκια μου από ουσίες, όπως ο Σιδηρόπουλος και η Γώγου.

«Έκανα μια ταινία σαν σκηνοθέτης, η οποία σάρωσε τα βραβεία στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, σε όποιο φεστιβάλ πήγε έξω, πήρε κάτι, αλλά είχε αφήσει χρέη, όμως, πάρα πολλά. Είχα φροντίσει να πληρώσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ταινίας. Το πράγμα προχώραγε, οι επιταγές σφραγίζονταν, είχα αρχίσει να κρύβομαι στα τηλέφωνα. 15 μέρες πριν σφραγιστούν οι επιταγές, μου ήρθε το χαρτί ότι χρώσταγα 19 εκατομμύρια και από αντίδραση, φόρεσα το παλτό και πήγα στην Kodak που είχε το φιλμ και τους πέταγα πεντοχίλιαρα στη μούρη. Κρυβόμουν από όλο τον κόσμο».