Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν δείχνει τη βέρα του! «Κόκκαλο» η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Στράτος Τζώρτζογλου

"Δεν την βγάζω! Άσε την κάτω! Δεν την βγάζω! Την ίδια έχει και η Σοφία, δεν τις κλέψαμε!"

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα παντρεύτηκαν και ο γάμος τους έγινε το θέμα των ημερών. Ο ηθοποιός, στο ξεκίνημα της εβδομάδας βρέθηκε στο πλατό του Happy Day και αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθε λεπτομέρεια του γάμου. Όπως για παράδειγμα, το γεγονός ότι αγόρασε τις βέρες δύο μέρες πριν τον γάμο. Την βέρα του όμως, ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν ήθελε με τίποτα να την δείξει στη Σταματίνα, με την παρουσιάστρια να έρχεται σε απόγνωση, κυριευμένη από νευρικό γέλιο!

«Λέω Σοφία τα έχουμε ετοιμάσει όλα εκτός από τα βασικά, πρέπει να βρούμε τις βέρες», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε δίπλα του για να δει καλύτερα τη βέρα. Όταν τον ρώτησε αν την έχει χαραγμένη, ο Στράτος Τζώρτζογλου αφηνίασε…

«Δεν την βγάζω! Άσε την κάτω! Δεν την βγάζω! Την ίδια έχει και η Σοφία, δεν τις κλέψαμε!», είπε ο ηθοποιός μαζεύοντας το χέρι του. Η παρουσιάστρια γελούσε και τραβούσε τα πάνδεινα, προσπαθώντας να τον πείσει ότι δεν πρόκειται να του την βγάλει από το χέρι, αλλά ότι θέλει απλά να την δείξει στο πλάνο.

Δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο μεταξύ των δύο:

Έγινε ο γάμος τους και δεν το έμαθε κανείς! Έκαναν το πάρτι στο Λιμένι