Ο Στέλιος Ρόκκος για το φιλί στον Αντρέα Γεωργίου και τη μήνυση από ιερέα – «Με κάνει και ντρέπομαι»

Στέλιος Ρόκκος

"Υπάρχουν κάποιοι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, απρεπές, ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του" είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Στέλιος Ρόκκος έδωσε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και μίλησε για το πολυσυζητημένο φιλί με τον Αντρέα Γεωργίου στο live του X Factor και τη μήνυση που θέλει να του κάνει ιερέας.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση γιατί κι εγώ είμαι καρπερός. Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας.  Εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές, δηλαδή να πας να διπλοφιλίσεις κάποιον φίλο σου και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο να γυρίσει εκείνος σε λάθος χρόνο ατσούμπαλα και να συμβεί αυτό» είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Υπάρχουν κάποιοι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, απρεπές, ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ πάντως τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν τη διαφορετικότητα, το χρώμα, τις πολιτικές πεποιθήσεις… Ας ηρεμήσουμε λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στενοχωριέμαι γι’ αυτούς που τους πείραξε» συνέχισε ο Στέλιος Ρόκκος.