Ο Στέλιος Νιάκαρης «αδειάζει» ολοκληρωτικά τον Χανταμπάκη: «Δεν είναι φίλοι με τον Σπαλιάρα, δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά»

Survivor

«Ήρθε στην Αθήνα από τον Βόλο πριν οκτώ χρόνια. Πώς είναι δυνατόν να είναι 15 χρόνια φίλοι με τον Γιάννη; Δεν υπάρχει καν στον χώρο 15 χρόνια»!

Ο πραγματικά κολλητός φίλος του Γιάννη Σπαλιάρα, Στέλιος Νιάκαρης, αποκαλύπτει στο Πρωινό την πραγματική σχέση του «Σπαλ» με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Τονίζει ότι οι δυο τους δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά, όπως αφήνει να εννοηθεί ο παίκτης της ομάδας των Διασήμων, και στηρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήρθε στην Αθήνα από τον Βόλο πριν οκτώ χρόνια. Πώς είναι δυνατόν να είναι 15 χρόνια φίλοι με τον Γιάννη Σπαλιάρα; Δεν υπάρχει καν στον χώρο 15 χρόνια ο Χανταμπάκης! Φυσικά και γνωρίζονται, φυσικά κι έχουν δουλέψει μαζί, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που λέει για τον Γιάννη. Ούτε φίλοι είναι 15 χρόνια, ούτε έχουν φάει ψωμί κι αλάτι μαζί. Αυτά τα λέει ο Στέλιος, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Εγώ δίπλα ήμουν με τον Γιάννη κολλητός, δεν έχω δει τον Στέλιο να έρχεται στο σπίτι ποτέ να αράζουμε όλοι μαζί.

Απογοητεύτηκα από τον Στέλιο. Βλέπω έναν άνθρωπο που από τη μία θέλει να τα έχει καλά με όλους και από την άλλη θα πει και το στραβό ολονών.

Ο Αγγελόπουλος μου αρέσει που είναι δυναμικός. Στην παρέα των Διασήμων είναι ο πιο διάσημος από όλους».