Ο Στέλιος Λεγάκης απαντά για το χωρισμό του από τη Τζένη Καζάκου

Στέλιος Λεγάκης

Δείτε όσα λέει ο Στέλιος Λεγάκης για την Τζένη Καζάκου.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος μίλησε για το νέο του τραγούδι, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και το χωρισμό του από τη Τζένη Καζάκου.

«Το νέο μου τραγούδι είναι το “Ποιος”, που κυκλοφορεί από την Panic Records. Ο χωρισμός μου με τη Τζένη Καζάκου δεν ήταν αιτία για αυτό το τραγούδι. Έχω όμως γράψει τραγούδια για εκείνη, όταν ήμασταν μαζί. Πιστεύω κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσουν και αυτά τα τραγούδια. Η σχέση μου με τη Τζένη είχε πάρει αρκετή έκταση, αλλά δεν έπαιξε αυτό ρόλο στο να χωρίσουμε. Ήμασταν μαζί 6-7 μήνες», είπε αρχικά ο Στέλιος Λεγάκης.

Για τη συμμετοχή του στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, ο Στέλιος Λεγάκης απάντησε: «Ήταν εξωγήινη η εμπειρία. Μπήκα σε μια συνθήκη πολύ ξένη για εμένα. Μου έδωσε πολλά πράγματα αυτή η εμπειρία. Τότε ήμουν 14 ετών».

«Οι τρεις γυναίκες της ζωής μου είναι η αδελφή μου, η μητέρα μου και η γιαγιά μου. Αλλά και η σκυλίτσα μου. Ήταν αμήχανο όταν έχασα το μπαμπά μου, αλλά όταν μεγαλώνεις με τρεις γυναίκες σε κακομαθαίνουν», περιέγραψε ο Στέλιος Λεγάκης για τις δύσκολες στιγμές με την απώλεια του πατέρα του.

Μιλώντας για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του, ο Στέλιος Λεγάκης είπε ότι «θαυμάστριες και κλωτσιές μου έχουν ρίξει για να πάρουν αυτόγραφο, και με έχουν φιλήσει χωρίς να θέλω. Στο Instagram μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες. Το πιο περίεργο μέρος που έχω συνευρεθεί ερωτικά ήταν ο ζωολογικός κήπος».