Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας «καρφώνει» τη Μαρίνα Σάττι: «Χαίρομαι που υπήρξα πηγή έμπνευσης»

Στέφανος Πιτσίνιαγκας

"Με πειράζει το ότι στην Ελλάδα μουσικά κάνουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια".

Το δικό του σχόλιο για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, έκανε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Ο νεαρός τραγουδιστής, με αφορμή την επίθεση της Εύης Δρούτσα προς τους δημιουργούς του κομματιού, κάνοντας λόγο για λογοκλοπή, απαντά για τη σύγκριση με τη δική του επιτυχία.

«Το άκουσα το τραγούδι, είναι ολοφάνερη νομίζω η επιρροή. Ο στίχος είναι ολοφάνερο πως είναι επηρεασμένος από εμάς. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που υπήρξα πηγή έμπνευσης», δηλώνει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

«Ο κόσμος μου λέει ότι τους θυμίζει όλο αυτό το κολλητικό που είχε και το δικό μας τραγούδι», τονίζει ο νεαρός τραγουδιστής.

«Δεν με πειράζει το γεγονός ότι είναι ίδια η λέξη αλλά ότι δεν υπάρχει ποικιλία στους στίχους και στη μουσική στην Ελλάδα. Κάνουμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια», καταλήγει στις νέες του δηλώσεις ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας στην κάμερα του Star.

Δηλώσεις για το ίδιο θέμα έκανε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και μέσα στο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Ο νεαρός τραγουδιστής τόνισε για ακόμη μία φορά την ομοιότητα των δύο τραγουδιών, ενώ έστειλε τις ευχές του στη Μαρίνα Σάττι για καλή επιτυχία στον διαγωνισμό.