Ο Στέφανος Μιχαήλ έδωσε το απόλυτο spoiler για το Famagusta

Famagusta

"Ο Θοδωρής έχει τύψεις, απλά όπως ήρθαν τα πράγματα νομίζω ότι δεν έχει σκοπό να ομολογήσει. Θα μπορούσε όμως να σπάσει κάποιος άλλο".

Τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του φόνου της Ελένης στη σειρά Famagusta αποκάλυψε ο Στέφανος Μιχαήλ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο νεαρός ηθοποιός επικοινώνησε ζωντανά το πρωί της Παρασκευής (23/2) με την πρωινή εκπομπή του MEGA.

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype από την Κύπρο, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Θοδωρής της επιτυχημένης σειράς, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η διερεύνηση του φόνου που έχει διαπράξει ο ρόλος του και για τον οποίο κατηγορείται άδικα ο Μάικλ (Χρήστος Λούλης).

«Ο Κλεάνθης δεν εκβιάζει ουσιαστικά τον Θοδωρή απλά νιώθει βάρος στη συνείδησή του γιατί το γνωρίζει. Θα κατηγορηθεί ένας αθώος άνθρωπος, λογικό να αισθάνεται έτσι», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ στη Δανάη Μπάρκα.

«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, γιατί θα στριμωχτεί πάρα πολύ ο Μάικλ εξαιτίας της Κατερίνας. Ο Θοδωρής έχει τύψεις, απλά όπως ήρθαν τα πράγματα νομίζω ότι δεν έχει σκοπό να ομολογήσει. Θα μπορούσε όμως να σπάσει κάποιος άλλος», ανέφερε στη συνέχεια ο Κύπριος ηθοποιός, ενώ, παράλληλα, αφήνει να εννοηθεί πως η προσπάθεια του με τη Δάφνη να αποκτήσουν παιδί, ενδεχομένως να αποδώσει στο εγγύς μέλλον.

«Ο Θοδωρής θα ήθελε να τελειώσουν όλα αυτά. Δεν θα ήθελε να πάει στη φυλακή. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα… και το πώς θα εξελιχθούν και μετά από αυτές τις εξελίξεις. Γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα.

Γενικά είναι απίστευτο το πώς εξελίσσεται η ζωή του κάθε χαρακτήρα σε αυτή τη σειρά. Είναι τρομακτικό, έχει τόσο ενδιαφέρον, έχει τόσα σκαμπανεβάσματα», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Στέφανος Μιχαήλ για το Famagusta στην πρωινή εκπομπή του MEGA.