Ο Στέφανος Κορκολής αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία πίσω από την «αγάπη παράξενη»

Στέφανος Κορκολής

"Μια πολύ τρυφερή ιστορία θα έλεγα" εξομολογήθηκε ο Στέφανος Κορκολής.

Με αφορμή τη νέα του συναυλία, ο Στέφανος Κορκολής μίλησε το πρωί της Δευτέρας σε ζωντανή σύνδεση στην πρεμιέρα της νέας εκπομπή του Alpha, Alpha Τώρα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδοποιός αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία που κρύβεται πίσω από την μεγάλη του επιτυχία «Αγάπη Παράξενη».

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κορκολής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το τραγούδι Αγάπη Παράξενη γράφτηκε εντελώς τυχαία! Όπως και τα περισσότερα τραγούδια, θα πω, τυχαία γράφονται αλλά αυτό θέλει μια μεγάλη ανάλυση για να το πούμε. Για το συγκεκριμένο με είχε στείλει η μητέρα μου πριν πάρα πολλά χρόνια να ψάξω κάτι να της φέρω από την τσάντα της. Όπως έψαχνα, λοιπόν, βρήκα ένα χαρτί και διάβασα έναν στίχο με τον γραφικό χαρακτήρα της μητέρας μου. Τη ρώτησα τι είναι αυτό, με ρώτησε γιατί το άνοιξα και ήταν λογικό. Εγώ όμως δεν έδωσα σημασία στην ευγενική παρατήρηση, πήγα στο πιάνο και όπως το διάβασα έγραψα το τραγούδι».

«Ήταν αυτό το τραγούδι το οποίο ακόμα ακούγεται και ο κόσμος το έχει χαίρεται και το τραγουδάμε. Μια πολύ τρυφερή ιστορία θα έλεγα» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κορκολής στο νέο καθημερινό μαγκαζίνο του Alpha.