Ο Στέφανος Κορκολής αποκαλύπτει: «Μετά από εκείνη τη συναυλία, δεν κοιμήθηκα για τρεις μήνες»

Στέφανος Κορκολής

"Όταν τελείωσε όλο αυτό, δεν αισθάνθηκα όμορφα. Το θεώρησα άδικο προς άλλους καλλιτέχνες", παραδέχεται ο μουσικοσυνθέτης των επιτυχιών.

Στο εορταστικό «Στούντιο 4» ανήμερα των Χριστουγέννων φιλοξενήθηκε ο Στέφανος Κορκολής. Ο τραγουδιστής και συνθέτης των επιτυχιών παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μιλώντας για τη μακρόχρονη πορεία του στη μουσική, τις ευτυχισμένες αλλά και τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του.

«Όταν ξεκινούσα εγώ, υπήρχε σκληρός ανταγωνισμός. Για να σε πιστέψει μία εταιρεία, έπρεπε πρώτα να έχεις πουλήσεις αλλά πώς θα πουλήσεις; Έπαιζαν πολύ μεγάλο ρόλο η τύχη και μετά η εμπειρία. Στην αρχή της καριέρας μου δεν είχα απολαβές από τη μουσική», παραδέχεται ο Στέφανος Κορκολής στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Έγινα γνωστός ως το χειρότερό μου, ως τραγουδιστής. Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να υποστηρίξω ότι κάνω είναι ότι τραγουδάω. Ερμήνευα με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα κομμάτια μου, μέχρι εκεί όμως. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ sex symbol», εξομολογείται αμέσως μετά ο επιτυχημένος συνθέτης.

«Αμέσως μετά το «Σκόνη και Θρύψαλα» έκανα μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σε στάδια και μεγάλους χώρους. Υποτίθεται πως θα κλείναμε την περιοδεία με μία συναυλία στον Λυκαβηττό. Έγιναν όμως εκλογές στο μεταξύ και έκλεισε ο Λυκαβηττός», περιγράφει ο Στέφανος Κορκολής στη συνέχεια.

«Ενημερώθηκα λοιπόν πως η συναυλία θα γίνει τελικά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Για τρεις μήνες δεν έκλεισα μάτι από την αγωνία μου, τους έλεγα: παιδιά, είσαστε με τα καλά σας; Μπήκαν 25.000 άτομα, ενώ έχει θέσεις για 15.000. Όταν τελείωσε όλο αυτό, δεν αισθάνθηκα όμορφα. Το θεώρησα άδικο προς άλλους καλλιτέχνες», κατέληξε στην ιστορία του ο Στέφανος Κορκολής.