Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απαντά για την Φαίη Σκορδά

Στέφανος Κωνσταντινίδης

"Δηλαδή όταν εγώ είδα την Φαίη Σκορδά να κάνει τη δήλωση ότι φεύγω γιατί θέλω να κάνω μια εκπομπή χαρούμενη κι είδαμε μετά στην εκπομπή της να αγγίζει τα θέματα της επικαιρότητας..." ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στο Open Weekend για την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, την Φαίη Σκορδά, τον Νίκο Μουτσινά, ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι όποιος βγαίνει στην πρωινή ζώνη και λέει ότι οδηγεί την επικαιρότητα κοροϊδεύει τους τηλεθεατές.

«Η φετινή χρονιά νομίζω ότι έδειξε περίτρανα ότι κανένας παρουσιαστής, αν δεν πάρει όλη την ομάδα του σε μία μεταγραφή – μετακόμιση και πάρει δύο άτομα και τη δική του φιγούρα, δεν φέρνει το κοινό. Το κοινό ακολουθεί το περιεχόμενο κι αν έχεις περιεχόμενο θα σε δει, αρκεί να έχεις ένα μη κακό παρουσιαστή.

Δηλαδή όταν εγώ είδα την Φαίη Σκορδά να κάνει τη δήλωση ότι φεύγω γιατί θέλω να κάνω μια εκπομπή χαρούμενη κι είδαμε μετά στην εκπομπή της να αγγίζει τα θέματα της επικαιρότητας, εκεί λίγο σου κλωτσάει. Λες έχω πει άλλα στο κοινό» δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.