Ο Στέφανος Δημουλάς απαντά για την Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Θα το ξαναέκανα»

Στέφανος Δημουλάς

"Άμα ήταν με τα μελαχρινά μαλλιά θα το δεχόμουν καλύτερα, γιατί το έχω το μελαχρινό. Άμα είχα ξανθό γιατί όχι", λέει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Δημουλάς.

Ο Στέφανος Δημουλάς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για όσα έγιναν με τον Τάσο Ξιαρχό. Ο χορογράφος είπε τα εξής:

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, ευτυχώς από ό,τι φαίνεται, δεν έχω γνωριστεί με τον κύριο Τάσο Ξιαρχόπουλο. Δεν θα το προσωποποιήσω, θα πω ότι κάθε τι που έχει να κάνει με φοβίες, όπως είναι η ομοφοβία, η χονδροφοβία σίγουρα δεν πρέπει να εκφράζεται με τίποτα και με αυτόν τον τρόπο και να υπάρχει κόσμος ο οποίος να μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοια θέση. Είναι πάρα πολύ άσχημο, είναι άτοπο να μιλάμε το 2021 για το body shaming και να δηλώνουμε δημοσίως πράγματα χωρίς να παίρνουμε την ευθύνη των λόγων μας. Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από οτιδήποτε θεωρώ. Δεν πρέπει να καταλήξουμε σε κάτι τόσο ακραίο. Σίγουρα το πάθημα να γίνει μάθημα για όλους».

Σχετικά με την πρόσφατη κόντρα του στο GNTM με την Μαρίνα Λαμπροπούλου και το σχόλιο «Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά», ο Στέφανος Δημουλάς απάντησε:

«Άμα ήταν με τα μελαχρινά μαλλιά θα το δεχόμουν καλύτερα, γιατί το έχω το μελαχρινό. Άμα είχα ξανθό γιατί όχι. Ίσως η Μαρίνα εκείνη την ώρα της ήρθε στο μυαλό της να πει κάτι με δάσκαλο. Δεν αλλάζω την άποψη μου (σ.σ. για το πρέπει να μάθει να ακούει), αυτή την άποψη την έχω για πάρα πολλούς ανθρώπους. Δημιουργήθηκε επαγγελματική ένταση και ήθελα με έναν τρόπο να εκφράσω κι εγώ την άποψή μου και είπα κάτι τέτοιο στην Μαρίνα. Νομίζω ότι θα το ξαναέκανα. Δεν θα άλλαζα κάτι από όλα αυτά που έγιναν, γιατί ήταν αληθινά».