Ο Στέφανος Χίλας ξεκαθαρίζει οριστικά για Ιωάννη και Μαρία – «Έτσι ξεκίνησε η κόντρα μας»

Στέφανος Χίλας

Δείτε τι είπε ο Στέφανος Χίλας.

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος απάντησε για όσα είπε η Μαρίνα Ντεμολλάι, αλλά και για το τι έχει συμβεί με τον Ιωάννη και τη Μαρία.

«Η Μαρίνα δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος, δεν θα την ήθελα για παρέα. Από την αρχή είχα παρατηρήσει ότι δεν ταιριάζουμε, μακριά και αγαπημένοι. Αλλά δεν μου άρεσε όλο αυτό το κομμάτι που παρουσίαζε, άλλο παρουσίαζε μπροστά μας και άλλο πίσω μας. Εγώ δεν είχα καμία διαφωνία με τον Ιωάννη λόγω της Μαρίας. Με τον Ιωάννη ξεκίνησε όλο αυτό μέσω της παρέας που είχαμε, εγώ, ο Ιωάννης, Διονύσης και Ράπτης, κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η κόντρα. Μετά έγινε αυτό με τη Χριστίνα στην ομαδική και εκεί χωριστήκαμε εντελώς», είπε αρχικά ο Στέφανος Χίλας.

Ο Στέφανος Χίλας πρόσθεσε επίσης: «Ξεκόψαμε με την παρέα, κάτσαμε και τα είπαμε, τους είπα ο καθένας το δρόμο του. Αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη ο Ιωάννης και του ζήτησα κι εγώ. Η Κωνσταντίνα δεν πιστεύω ότι είναι κακός άνθρωπος, αλλά επηρεαζόταν πολύ από τη Μαρίνα. Η Μαρίνα άμα θέλει να σε προσεγγίσει και να σε επηρεάσει, θα το κάνει, είναι χειριστικός άνθρωπος. Θεωρώ ότι υποστήριξε την Κωνσταντίνα απλά για να κερδίσει η ίδια κάτι».