Ο Στέφανο Σαρτίνι μιλάει για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη – «Πρέπει να κάνει comeback μαζί μου»

Στέφανο Σαρτίνι

Δείτε όλα όσα είπε ο Στέφανο Σαρτίνι για την Ελένη Μενεγάκη.

Στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” βγήκε, με σύνδεση μέσω Skype από τη Ρώμη, ο Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος μίλησε για την ελληνική τηλεόραση και τις αλλαγές στα πρόσωπα που έχουν γίνει, ενώ τόνισε πως θα ήθελε η Ελένη Μενεγάκη να κάνει τηλεοπτικό comeback… μαζί του.

«Βλέπω λίγο ελληνική τηλεόραση, αλλά ξέρω περίπου τι γίνεται. Έχω δει ότι υπάρχουν καινούργια πρόσωπα και αυτό είναι καλό. Η λύση για μια εκπομπή δεν είναι μόνο η αλλαγή των προσώπων. Το πιο βασικό για μια εκπομπή είναι το φορμάτ. Δεν μου αρέσουν πολύ τα ριάλιτι, δεν μου αρέσει το trash, εμένα μου αρέσει η ποιότητα. Εμένα μου αρέσουν τα καλά show, να δώσουμε ποιότητα στο κοινό που βλέπει τηλεόραση.

Θα έκανα ένα καινούργιο show με την Ελένη Μενεγάκη. Φυσικά και θα την έβλεπα σε ένα βραδινό show. Εγώ πιστεύω ότι είναι καλό που σταμάτησε για λίγο. Δεν χρειάζεται να μείνει για καιρό εκτός γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Αλλά χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο comeback, ωραίο και εντελώς διαφορετικό, πιο λαμπερό… μαζί μου! Είχαμε δουλέψει μια φορά μαζί σε καλλιστεία και ήταν ωραία εμπειρία», είπε ο Στέφανο Σαρτίνι.