Ο Σταύρος Ζαλμάς αποκάλυψε την ηλικία του!

Ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να παίξει στο σίριαλ “Άφρικα”;

Συνέντευξη στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και το JoinUs παραχώρησε ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να πει το “ναι” στο σίριαλ “Άφρικα”, ενώ αποκάλυψε πως είναι 58 χρονών.

Για το “Άφρικα”: «Δεν το περίμενα καθόλου. Αυτό συνέβη πρώτη φορά με το “Άφρικα”, το 1992. Το έκανα αυτό το σίριαλ για το ταξίδι στην Αφρική. Αυτό ήταν το δέλεαρ για μένα. Δεν καταλάβαινα τι σημαίνει stars system, δεν καταλάβαινα τις επιπτώσεις που μπορεί να είχε αυτό το πράγμα, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα εκτεθώ σε τόσα εκατομμύρια μάτια. Εγώ πήγα για το ταξίδι στην Αφρική, για την εμπειρία. Και ξαφνικά, όπως το είπες, ξύπνησα… Πρωθυπουργός. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Στην αρχή έγινα λίγο χαζό, έγινα λίγο βλάκας. Όταν απότομα σου δίνεται τόσο μεγάλη εξουσία, πρέπει να το διαχειριστείς για να μην γίνεις ανόητος».

Για την ηλικία του: «Είμαι 58 χρονών. Με τρομάζει ο πόνος, δεν με τρομάζει η ηλικία. Ο πόνος που μπορεί να σου φέρει το γήρας. Δεν με τρομάζει το να γερνάω, δεν με τρομάζει καθόλου».