O Σταυρής από το MasterChef αδειάζει τον Ηλία Κιαζόλι – «Να μην αναφέρω το όνομά του»

MasterChef

"Μπαίνοντας στο λεωφορείο να πάμε στα bootcamp, την πρώτη μέρα που είχα έρθει στην Αθήνα..."

O Σταύρος Γεωργίου έφτασε μέχρι τον τελικό του MasterChef, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο. Ωστόσο, θα μοιραστεί το χρηματικό ποσό με τον φίλο του και νικητή, Σταύρο Βαρθαλίτη. Καλεσμένος Στη φωλιά των Κου Κου, ο Σταυρής είχε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις των παρουσιαστών. Ανάμεσα σε όλα, κλήθηκε να ξεκαθαρίσει τι είχε συμβεί με τον Ηλία Κιαζόλι.

Ο Σταυρής άδειασε τον Ηλία, αποκαλύπτοντας τα εξής:

«Όσον αφορά στον συγκεκριμένο -για να μην αναφέρω το όνομά του- τον είχα διαγράψει πριν καν μπούμε στο παιχνίδι χωρίς να τον ξέρω. Μπαίνοντας στο λεωφορείο να πάμε στα bootcamp, την πρώτη μέρα που είχα έρθει στην Αθήνα, καθόμουν με ένα παιδί που δεν πέρασε και είχε δουλέψει κι αυτός σε Michelin εστιατόρια όπως είχα δουλέψει κι εγώ, Συζητούσαμε, καθόταν δίπλα ο Ηλίας και γύρισε και μου λέει «Εσύ θα πάρεις το MasterChef, έχεις 20 αστέρια Michelin», για να με κοροϊδέψει, χωρίς να του έχω μιλήσει ποτέ. Χωρίς να τον ξέρω. Είδε το αστέρι πάνω στο χέρι μου.

Συνεχίστηκε αυτή η αντιπαράθεση και μέσα στο σπίτι, έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Η διαφορά μου με τον Ηλία -να πω και το όνομά του να του δώσω λίγο αξία- είναι ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να φτάσει στον τελικό γιατί πρέπει πάνω από όλα να είσαι άνθρωπος και όχι μάγειρας. Να βλέπει να μαθαίνει πώς πρέπει να είναι το ήθος γιατί έχει πει πάρα πολλά».