Ο Σταμάτης Γονίδης «ξαναχτυπά»! «Να πουν «ναι» στην συμβίωση των γκέι, αλλά να μπορούν να υιοθετούν παιδιά με ειδικές ανάγκες»

«Υποσυνείδητα και συνειδητά ο γκέι γνωρίζει ότι οι ορμόνες του δεν είναι φυσιολογικές.»

Συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή «Με το καλημέρα» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι … λαλίστατος. Ο τραγουδιστής κατέθεσε για μία ακόμα φορά τις απόψεις του που δεν αποτέλεσαν για κανέναν έκπληξη…

«Δεν έχεις πρόβλημα αν πεις κάτι εναντίον των straight γιατί δεν έχουν και αυτοί πρόβλημα. Αν ρωτήσεις έναν γκέι «Είσαι γκέι» το πιο πιθανό είναι να σου απαντήσει πως είναι προσωπικό δεδομένο. Δεν σου απαντάει, δεν μπορεί να σου το πει. Άρα υποσυνείδητα και συνειδητά γνωρίζει ότι οι ορμόνες του δεν είναι φυσιολογικές. Το ξέρει. Ότι έχει αυτή την ιδιαιτερότητα. Δεν είναι τίποτα, απλά η σεξουαλική τους συμπεριφορά είναι κάπως διαφορετική από τη δική μας. Κακό δεν είναι, αλλά δεν είναι και φυσιολογικό.

Όταν ήμασταν μικροί γελούσαμε με το διαφορετικό. Το θεωρούσαμε αστείο.Όταν κάποτε είχε βρίσκει τους γκέι είχα πόλεμο από παντού. Στον καλλιτεχνικό χώρο, παραπάνω από το 50% λειτουργεί από τους γκέι. Ο Ντέμης Ρούσσος μου είχε πει να μην τα βάζω με αυτούς.»

Ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρεται ακόμα και στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια:
«Ξέρεις πότε θα έβγαζα το καπέλο και στους γκέι και σε αυτούς που ψηφίζουν τους νόμους; Να τους πουν ναι στην συμβίωση, αλλά να μπορούν να υιοθετούν παιδιά με ειδικές ανάγκες. Για να δω τον ανθρωπισμό τους και το μεγαλείο τους. Να σκεφτείς το σταυρό που κουβαλάει το παιδί και να του τον πάρεις από πάνω του. Και επειδή είσαι έξυπνος και εύστροφος να του δώσεις και ένα είδος θεραπείας, να το κάνεις να νιώθει αυτή την αγάπη που θες να δώσεις.»

Σε άλλα νέα…

«Η εξέλιξη και οι επιστήμονες έκαναν τη φύση άρρωστη.»
«Αν δεν ήμουν τραγουδιστής θα ήθελα να ήμουν ιερέας.»