Ο Σπύρος Σταμούλης για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και το ρόλο του Άλκη

Σπύρος Σταμούλης

«Ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω σε αυτή τη σειρά, ήταν μια ομάδα με εξαιρετικούς ηθοποιούς, όλοι υπέροχοι και ήταν ο βασικότερος λόγος», λέει ο Σπύρος Σταμούλης.

Ο Σπύρος Σταμούλης, ο αινιγματικός και γοητευτικός Άλκης της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο Στρατής θα μάθει πως ο Άλκης είναι γιος του Νώντα.

«Ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω σε αυτή τη σειρά, ήταν μια ομάδα με εξαιρετικούς ηθοποιούς, όλοι υπέροχοι και ήταν ο βασικότερος λόγος. Ο Άλκης δεν είχε καμία σχέση με οποιοδήποτε ρόλο είχα κάνει στο παρελθόν και αυτό με τράβηξε. Είναι ένα χαρακτήρας που δεν ξέρεις είναι κακός; Είναι καλός; Τον συμπαθούμε; Ελπίζω ότι ο Άλκης θα καταφέρει να βρει το δολοφόνο του πατέρα του. Τα επόμενα επεισόδια θα είναι πολύ συναρπαστικά, πιο δραματικά, πιο έντονα», είπε αρχικά ο Σπύρος Σταμούλης.

Για τις ερωτικές σκηνές, ο Σπύρος Σταμούλης είπε ότι δεν είναι δύσκολες και δεν είναι άβολο αν νιώθεις άνετα με τη συνάδελφό σου και πρόσθεσε πως «ο Άλκης και η Εύη είναι πολύ ερωτευμένοι αλλά θα υπάρξουν δυσκολίες».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Σταμούλης απάντησε για το αν υπάρχουν κοινά στοιχεία με τον Άλκη: «Και ναι και όχι. Σίγουρα δεν είμαι εγκληματίας αλλά ο κάθε ηθοποιός προσπαθεί και να ανακαλύψει κάποια στοιχεία στον εαυτό του που δεν τα ήξερε και να φέρει και το ρόλο λίγο πιο κοντά του. Έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο κοντά σε σένα και πιο πιστευτό».