Ο Σπύρος Σούλης μαζεύει τα σκουπίδια!

Ζόρικα Επαγγέλματα, απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1...

Ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει από κοντά εκείνους που τολμούν να ζουν στα άκρα, συνομιλεί και… «πιάνει» δουλειά μαζί τους, δοκιμάζοντας τις δικές του αντοχές στα πιο «Ζόρικα Επαγγέλματα»!

Στο τέταρτο επεισόδιο, o Σπύρος «εργάζεται» ως εργάτης λατομείου σε ένα από τα πιο δύσκολα, βρώμικα και «αρχαία» επαγγέλματα στη χώρα μας. Από τον εντοπισμό ενός κοιτάσματος μαρμάρου, μέχρι την εξόρυξη του απαιτείται χρόνος, κόπος και τεχνική. Ο Σπύρος κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από όλες τις ειδικότητες ενός μεγάλου λατομείου, ανοίγοντας τρύπες με ειδικές «πιστόλες» πυροδοτώντας εκρηκτικά, κόβοντας μάρμαρα αλλά και αναδασώνοντας το τοπίο.

Στο ίδιο επεισόδιο, γνωρίζει το επάγγελμα του εργάτη αποκομιδής σκουπιδιών.
Η πιο απλή δουλειά που μπορεί να φανταστεί κάποιος είναι τελικά και από τις πιο ζόρικες. Μαζεύοντας σκουπίδια στο κέντρο της Αθήνας με το απορριμματοφόρο του Δήμου πρέπει να αντιμετωπίσουμε εκτός από τη βρωμιά, ένα σωρό άλλες δύσκολες καταστάσεις. Από πού πιάνουμε τον κάδο για να μην μας κόψει τα δάχτυλα; Πώς μαζεύουμε τα χύμα σκουπίδια που περιέχουν σπασμένα γυαλιά και πώς αντιμετωπίζουμε τους ανυπόμονους οδηγούς; Η νυχτερινή βόλτα του Σπύρου στο κέντρο της πόλης είναι αποκαλυπτική για το επάγγελμα του σκουπιδιάρη.