Ο Σπύρος Μπιμπίλας για το πρωτοφανές περιστατικό με τους ηθοποιούς – σερβιτόρους

Σπύρος Μπιμπίλας

"Και εκεί ξεκινάει μια άλλη συζήτηση, γιατί να συμμετέχουμε σε πιλότους δωρεάν" πρόδωσε, μέσα σε όλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Καλοκαίρι Not» εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας τη Δευτέρα προκειμένου να συνομιλήσει με την Ελένη Τσολάκη και την τηλεοπτική της παρέα. Ο αγαπητός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο περιστατικό όπου ξεγέλασαν τρεις ηθοποιούς και τους έκαναν σερβιτόρους σε γάμο, λέγοντας πώς το έμαθε αλλά και τι νόμιζαν όταν υπέγραψαν το συμβόλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ενημερώθηκα για αυτό με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Αρχικά με πήρε η ίδια η κυρία που έχει την εταιρεία, την οποία γνωρίζω από τις πρεμιέρες που έρχεται και κάνει συνεντεύξεις για το κανάλι της στο Youtube. Μου εξιστόρησε το γεγονός, ότι πήρε τις ηθοποιούς για δοκιμαστικό, πιλότο. Και εκεί ξεκινάει μια άλλη συζήτηση, γιατί να συμμετέχουμε σε πιλότους δωρεάν! Με ενημέρωσε, λοιπόν, ότι τα τρία κορίτσια υπέγραψαν ένα συμβόλαιο ότι αμισθί θα έκαναν το δοκιμαστικό και ότι σε κάποια στιγμή θα εξερράγησαν και σηκώθηκαν και έφυγαν και τους έδωσε κάποια χρήματα για να γυρίσουν πίσω με τον προαστιακό».

«Ήρθε τελικά μια καταγγελία στο ΔΣ του σωματείου μας από τα κορίτσια, την εξετάσαμε, θα έρθουν να καταθέσουν. Τα κορίτσια λένε ότι, ναι μεν το υπέγραψαν, νόμιζαν ότι πάνε όντως για δοκιμαστικό αλλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον αρραβώνα της κόρης της κυρίας αυτής. Ήταν ένα πραγματικό γεγονός το οποίο είχε κινηματογραφηθεί εν αγνοία τους και δεν πρόκειται περί δοκιμαστικού» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN. «Το ΣΕΗ θα κινηθεί νομικά ότι διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί γιατί πραγματικά ούτε και εμείς ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

Πρωτοφανές σε κάθε περίπτωση το συμβάν και ο Σπύρος Μπιμπίλας θα λάβει αποφάσεις…