Ο Σπύρος Μπιμπίλας για τα χτυπήματα του Φιλιππίδη – «Ήταν αστοχία του Κώστα Βενετσάνου»

Σπύρος Μπιμπίλας

«Εγώ όταν το είδα πρωί πρωί είπα “ωχ, όχι θεέ μου πάλι”. Και άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ για να τους πω για το καρούμπαλο», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο πολύ καλός του φίλος, ο Κώστας Βενετσάνος.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε ο Κώστας Βενετσάνος για Μπιμπίλα – Φιλιππίδη!

«Με βομβάρδισαν όλα τα κανάλια γι’ αυτό, αλλά δεν βγήκα να μιλήσω. Θεωρώ αστοχία από την πλευρά του Κώστα, ο οποίος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και φίλος μου, να βγει και να το πει αυτό. Είπε ότι εγώ είχα μόνιμα ένα καρούμπαλο από ένα χτύπημα που γινόταν επί σκηνής», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό όμως, ήταν ένα περιστατικό που γινόταν επί σκηνής καθημερινά. Με τον Πέτρο επειδή είχαμε παίξει πολλά πράγματα μαζί, είχαμε μια επαφή σκηνική που μπορούσαμε να διαχειριστούμε ακόμα και το χτύπημα, το οποίο ήταν και λόγω του εκρηκτικού ταλέντου που είχε ο Φιλιππίδης».

«Εγώ όταν το είδα πρωί πρωί είπα “ωχ, όχι θεέ μου πάλι”. Και άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ για να τους πω για το καρούμπαλο», είπε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.