Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε απίστευτη αποκάλυψη για γνωστό σίριαλ

Σπύρος Μπιμπίλας

"Δυστυχώς η ΕΡΤ δεν το έχει γιατί είναι και λίγο αμαρτωλή σε αυτά" ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας το μεσημέρι στην ΕΡΤ2. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρθηκε στο σίριαλ «Ιερόσυλοι» που είχε… σπάσει ταμεία πριν πολλά χρόνια στη δημόσια τηλεόραση αποκαλύπτοντας μάλιστα μια απολαυστική ιστορία!

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Ιερόσυλοι είχαν κάνει τηλεθέαση 92% και δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Έτσι είχα πάρει το πρώτο μου αυτοκίνητο. Δυστυχώς η ΕΡΤ δεν το έχει γιατί είναι και λίγο αμαρτωλή σε αυτά. Τα πρώτα μας σίριαλ εξαφανίστηκαν».

«Όταν παιζόταν το σίριαλ και είχα μια πολύ δύσκολη σκηνή αυτοκτονίας, η σκηνή αυτή κάηκε και την ξαναγυρίσαμε μετά από ενάμιση μήνα. Δυστυχώς όταν παίχτηκε το σίριαλ, τη βραδιά εκείνη, έγινε ένα μεγάλο blackout και κόπηκε το ρεύμα και η σκηνή της αυτοκτονίας παίχτηκε μόνο στη Μακεδονία».

«Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα είχε πέσει μαύρο και η ΕΡΤ δεν το έπαιξε την επομένη, αλλά έπαιξε το επόμενο επεισόδιο στο οποίο εγώ δεν υπήρχα» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.