Ο Σπύρος Λάμπρου εξομολογείται για τη μάχη του με τον κορονοϊό

Σπύρος Λάμπρου

«Βέβαια δέκα μέρες είχα συντροφιά μόνο ένα κουνούπι. Δεν είχαν κάποιον να μου μιλάει. Έρχονταν και μου άφηναν φαγητό και έφευγαν», είπε ο Σπύρος Λάμπρου.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Breakfast@star” ήταν σήμερα ο Σπύρος Λάμπρου. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη μάχη του με τον κορονοϊό.

«Πέρασα κορονοϊό πρόσφατα. Δένεται λίγο η ψυχή σου όταν δεις όταν είσαι θετικός. Γιατί αμέσως σκέφτεσαι μήπως κόλλησες τους συναδέλφους σου ή την οικογένειά σου. Ευτυχώς δεν κόλλησε κανείς. Εξαφανίστηκα. Τη γλίτωσαν όλοι», είπε αρχικά ο Σπύρος Λάμπρου.

Ο Σπύρος Λάμπρου είπε στη συνέχεια: «Είχα κάνει το εμβόλιο, το πέρασα πάρα πολύ χαλαρά. Βέβαια δέκα μέρες είχα συντροφιά μόνο ένα κουνούπι. Δεν είχαν κάποιον να μου μιλάει. Έρχονταν και μου άφηναν φαγητό και έφευγαν».

«Πιο πολύ ζορίστηκα όταν τελείωσε. Δεν είσαι ακόμα όπως ήσουνα. Δεν μπορείς να πας γυμναστήριο, ανεβαίνεις 10 σκαλιά και βαραίνεις. Οπότε λες κοίτα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για κάποιον που το έχει περάσει και πιο δύσκολα και έχει νοσηλευτεί. Είναι πολύ ζόρικο. Και δεν ξέρεις και πού κολλάς», πρόσθεσε επίσης ο Σπύρος Λάμπρου.