Ο Σπύρος Δημητρίου στην πρώτη του συνέντευξη για τον χωρισμό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σπύρος Δημητρίου

"Πάντως κρατώ ότι γίνεται να ξε- ερωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε-αγαπήσεις" είπε ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο Σπύρος Δημητρίου έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στο Γεια σου και στην Νάνσυ Παραδεισανού. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε αρχικά για την απώλεια της μητέρας του και στην συνέχεια ανέφερε για το διαζύγιό του:

«Θα μπορούσαμε να το απαντήσουμε προ 30 ετών τι παθαίνεις και χωρίζεις. Τώρα είναι κανόνας. Αυτό με στενοχωρεί ότι ενέπεσα κι εγώ στον κανόνα ότι παντρεύονται όλοι και χωρίζουν. Συμβαίνει. Έχει υπάρξει και πιο γρήγορα και πιο αργά. Πάντως κρατώ ότι γίνεται να ξε- ερωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε-αγαπήσεις» ανέφερε ο Σπύρος Δημητρίου.

«Οπότε προτιμώ και διατηρώ άριστες σχέσεις. Είναι μια σούπερ σταρ, υπερταλαντούχα, που την θαυμάζω ακόμα πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της. Είναι και δικό μου. Τη θαυμάζω όντως πολύ ως καλλιτέχνη. Τώρα, αν προσωπικά είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε… Πάντα φταίνε κι οι δύο και πάντα κάνουν κι οι δύο την αυτοκριτική φαντάζομαι, αλλά τώρα στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί ποτέ να αποδοθεί δικαιοσύνη» σημείωσε ο Σπύρος Δημητρίου.