Ο Σπύρος Δημητρίου εξομολογείται πρώτη φορά για την απώλεια της μητέρας του από κορονοϊό

Σπύρος Δημητρίου

«Πριν διασωληνωθεί, είπε σε εμένα και τον αδελφό μου ότι αν δεν καταφέρω να αποσωληνωθώ θα σας καμαρώνω από ψηλά», είπε ο Σπύρος Δημητρίου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Δημητρίου. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τη σύζυγό του, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ απάντησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε φέτος, όταν έχασε τη μητέρα του από κορονοϊό.

«Βρίσκομαι σε αμηχανία όταν με ρωτάνε για το εμβόλιο μετά τα μαρτύρια που είδα να περνάει η μητέρα μου με τον κορονοϊό. Πριν διασωληνωθεί, είπε σε εμένα και τον αδελφό μου ότι “αν δεν καταφέρω να αποσωληνωθώ θα σας καμαρώνω από ψηλά”», είπε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου.

Ο Σπύρος Δημητρίου συνέχισε: «Όταν μου ανακοίνωσαν ότι έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή, έγινα στα 42 μου άντρας σε πέντε δευτερόλεπτα, δεν ήμουν πριν. Ωρίμασα όσο διήρκησε η ανακοίνωση. Άντρας που δεν έχει αδυναμία στη μητέρα του, έχει ελλειμματική αντρική συμπεριφορά».

Για τις φήμες που θέλουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να είναι έγκυος, ο Σπύρος Δημητρίου απάντησε: «Η Ελεωνόρα δεν είναι έγκυος, διαβάζω τυχαία τα δημοσιεύματα και πάω και την ρωτάω. Η Ελεωνόρα δεν αρέσκεται στις μεγάλες κοσμικότητες. Τη ζηλεύω πολύ και μακάρι να με ζήλευε κι αυτή».