Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου στο “Μαζί σου” – Συγκλονίζει περιγράφοντας την πτώση του από τον τρίτο όροφο

Σωτήρης Ταχτσόγλου

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου στο “Μαζί σου”.

Ο ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου, που ενσάρκωσε τον “Σωτήρη” στις Άγριες Μέλισσες, είχε προ ημερών ένα σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, καθώς έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στον Βύρωνα.

Σήμερα, η κάμερα της εκπομπής “Μαζί Σου” και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Γύγος τον συνάντησαν στο σπίτι του, όπου είναι κλινήρης. Ο ηθοποιός περιέγραψε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα και συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Το σκέφτηκα μετά και κατάλαβα ότι ήταν μια απόφαση παρορμητική. Πίστεψα ότι μπορώ να το κάνω. Όταν κρεμάστηκα από το μπαλκόνι προσπάθησα να φέρω πάλι το σώμα μου προς τα πάνω, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο… Αφήνω τα χέρια μου, αιωρούμαι στον αέρα, πέφτω και χτυπάω πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου.

Γυρίζω το σώμα μου, πέφτω κάτω από το αμάξι και νιώθω ότι έχω τη δύναμη να σηκωθώ. Πάω να σηκωθώ και νιώθω δυο χέρια να με κρατούν από τον λαιμό. Ήταν μια κοπέλα που μου είπε ότι είναι νοσηλεύτρια και με ακινητοποίησε γιατί χτύπησα την σπονδυλική μου στήλη. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, δεν κατάλαβα πότε με εγκατέλειψε η δύναμη από τα χέρια μου και έπεσα…

Αυτό που με απασχολούσε ήταν ότι η γυναίκα μου έπρεπε να βγάλει γάλα να το πάμε στο παιδί μας. Είπα στη σύντροφό μου να πάρει έναν κλειδαρά για να μπει στο σπίτι και να με αφήσει εμένα… Είχα δύο κατάγματα στους δύο πρώτους σπονδύλους. Έγινε σπονδυλοδεσία στο ΚΑΤ, έγιναν οι εξετάσεις και όλα είναι μια χαρά. Χρειάζεται ένα με δύο μήνες ανάρρωσης τώρα… » , είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Ταχτσόγλου.