Ο Σωτήρης Κοντιζάς στο Traction!

Σωτήρης Κοντιζάς

Την Κυριακή 20 Μαϊου στις 14:15 στο Star.

Την Κυριακή 20 Μαϊου στις 14:15, ο Κώστας Στεφανής καλείται να μας μεταφέρει τη γεύση που του αφήνει το νέο Audi A4 Allroad Quattro και γι’ αυτό επιστρατεύτηκε ο μετρ των εκλεπτυσμένων γεύσεων και ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «MasterChef», Σωτήρης Κοντιζάς.

[dfp_ads id=236982]

Κράμα Δύσης και Ανατολής, ο Σωτήρης που ήρθε στον κόσμο από Γιαπωνέζα μητέρα και Έλληνα πατέρα, φέρει στο DNA του στοιχεία διαφορετικών πολιτισμών… Ακριβώς όπως το Audi A4 Allroad Quattro, ένα γερμανικό αυτοκίνητο παντός καιρού και εδάφους, που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη κίνηση στην άσφαλτο με την ικανότητα να δαμάζει δύσκολα χωμάτινα τερέν, χάρη στην τετρακίνηση Quattro, που έχει ιταλική ρίζα.

Ακόμη μια απόδειξη πως όταν διαφορετικές κουλτούρες αναμειγνύονται, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον…

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

Kia Picanto: To κορεατικό αυτοκίνητο πόλης γίνεται πιο δυνατό από ποτέ, χάρη στην έκδοση X-Line, που αποδίδει 100 ίππους από τον 1000άρη τούρμπο κινητήρα. Έτσι, το Kia Picanto αποδεικνύει πως ακόμη και ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης μπορεί να έχει …ψυχή, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στον οδηγό και τους επιβάτες του.

Harley-Davidson: Επιχειρούμε μια προσέγγιση θεωρητικής φυσικής, μαθηματικών και φιλοσοφίας μέσα από το status και την εξέλιξη 4 μοντέλων της Harley-Davidson. Αναζητήσεις παρέα με μια Iron 883, μια Road Glide Ultra, ένα Fat Boy κι ένα Street Rod σε ένα ταξίδι ιστορίας και εξέλιξης, σαγηνευτικής έλξης και παράλληλων κόσμων.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!