«Ο Σεφερλής μου φαίνεται τρίτης κατηγορίας ηθοποιός! Είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να το βλέπω»

Σεφερλής

«Πήγε ο Γεωργούλης; Είναι και κωμικός αυτός... Έλα Παναγία μου!»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στη Μαντάμ Σουσού που υποδύθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, στο Toc Toc στο οποίο ήταν να συμμετέχει αλλά αποχώρησε, αλλά και στο «Ζητείται Ψεύτης» που ανεβαίνει τελικά με τον Αλέξη Γεωργούλη, αντί με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Τη Μαντάμ Σουσού δεν πήγα να τη δω. Ούτε η Δήμητρα ήθελε. Μου είπε «σε παρακαλώ μην έρθεις». Ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία «Η Σουσού» κι αυτή δεν αισθανόταν να είμαι εγώ από κάτω ας πούμε», είπε η ηθοποιός που ακούγοντας για την αντικατάσταση του Μάρκου Σεφερλή από τον Αλέξη Γεωργούλη έβαλε τα γέλια.

«Πήγε ο Γεωργούλης; Είναι και κωμικός αυτός… Έλα Παναγία μου!», σταυροκοπήθηκε η Άννα Παναγιωτοπούλου. «Από τον Σεφερλή δεν το συζητάω ότι θα είναι καλύτερος ο Γεωργούλης. Για εμένα ο Σεφερλής είναι ένα πράγμα το οποίο δεν μπορώ να το βλέπω. Μου φαίνεται τρίτης κατηγορίας ηθοποιός. Κάνει σαχλαμάρες. Κάνει αστεία σαχλαμάρες. Δεν κάνει μόνο επιθεώρηση. Κάνει διάφορες μπούρδες. Ό,τι να ‘ναι», είπε συνεχίζοντας.

«Ήταν να παίξω στο Toc Toc, αλλά δεν κάθισα. Είχε πάρα πολλές βωμολοχίες τις οποίες δεν μπορούσα να τις λέω. Έφυγα σε συνεννόηση με τον Κώστα. Ο Ζησάκης έφυγε. Την έκανε έτσι», ανέφερε σχετικά με τον ντόρο που έγινε με τον Ευθύμη Ζησάκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!