Ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε τις απουσίες από το γάμο του…

Σάκης Τανιμανίδης

Τι σχολίασε για τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

Ο λαμπερός γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα τόσο με τις παρουσίες που είχε, όσο και με τις απουσίες. Όσον αφορά στον Γιώργο Μαυρίδη, μάλλον δεν τέθηκε ποτέ θέμα παρουσίας και άρα δεν θεωρείται απουσία.

Χαμός στο instagram του Γιώργου Μαυρίδη! Το σχόλιο του για το γάμο Τανιμανίδη – Μπόμπα!

Τι είπε όμως ο Σάκης Τανιμανίδης για την απουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί από το γάμο του;

«Αυτό είναι αλήθεια. Ο Ατζούν δεν ήρθε. Δεν ήρθε ο Ατζούν, δεν ήρθε και ο ξάδελφος μου ο Παναγιώτης επίσης. Καλά τα πάμε και με τον Παναγιώτη, δεν χάλασαν οι σχέσεις μας που δεν ήρθε. Όπως δεν ήρθαν πολλοί στο γάμο μας. Όπως πολλοί άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε γάμους. Καταλαβαίνω που το πας, είναι ερώτηση παγίδα και αυτή. Όλα μια χαρά.

Συζητήθηκε ότι η σχέση σου με τον Ατζούν δεν είναι πάρα πολύ καλά, γιατί πέρυσι σου έφερε σαν συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό στο Survivor.

Ευκαιρία λοιπόν να τα χώσω στον Γιώργο που ήρθε να μου φάει τη θέση. Σε ευχαριστώ που μου δίνεις αυτή την πάσα. Δεν γίνεται… Είναι αστεία αυτά που γράφονται. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Ο Γιώργος είναι κολλητός. Ο Ατζούν είναι πολύ καλός μου φίλος, με πήρε τηλέφωνο να μου ευχηθεί. Όλα μια χαρά.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!