Ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε στον Αρναούτογλου για το World Party – «Δεν ήταν καθόλου εύκολο»

Σάκης Τανιμανίδης

Δείτε όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος απάντησε μετά από πολύ καιρό για το World Party, ενώ αναφέρθηκε και στο Survivor.

«Το World Party ήταν μια συλλογική δουλειά και είμαστε πολύ περήφανοι όλοι μας για το αποτέλεσμα που βγάλαμε και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αυτό, δηλαδή, που βλέπεις στην οθόνη της τηλεόρασής σου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που είχε από πίσω όλο αυτό το πρότζεκτ για να βγει. Έγινε με μεράκι, με αγάπη, με πάθος να βγάλω την εκπομπή. Αν δεις την πορεία μου, ήταν ότι είχα εκείνη τη στιγμή να κάνω. Από ταξίδια βρέθηκα σε ριάλιτι να παρουσιάζω το Survivor, μετά βρέθηκα σε ένα στούντιο να κάνω τον κριτή σε ταλέντα, μετά τηλεπαιχνίδι… Έκανα ότι ένιωσα ότι γουστάρω να κάνω.

Αν είχα την επιλογή να μην παρουσιάσω ένα από τα τέσσερα, θα επέλεγα το παιχνίδι, το Boom. Στο παιχνίδι έμαθα γι’ ακόμα μία φορά ότι δεν πρέπει ποτέ να κάνεις κάτι που δεν το πιστεύεις απλά και μόνο για οικονομικούς λόγους. Η λέξη ριάλιτι με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός για το Survivor. Ερχόμενος από το World Party που ένιωθα τη δημιουργία μέσα μου, γιατί ήταν ένα κόνσεπτ που είχα δημιουργήσει μαζί με τους φίλους, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μου ταιριάξει περισσότερο ο ρόλος του παρουσιαστή και όχι του δημιουργού», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να παρουσιάσει το Big Brother: «Δεν θα το παρουσίαζα, είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει».