Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

Σάκης Κατσούλης

"Εννοείται πως είμαστε ζευγάρι" παραδέχθηκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Καλεσμένοι της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το πρωί της Τρίτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Το δημοφιλές ζευγάρι του προηγούμενου κύκλου του Survivor επιβεβαίωσε, μάλιστα, την σχέση του μετά από πολύ καιρό που είχαν επιλέξει να το αφήσουν να αιωρείται.

Τώρα που ξεκίνησε ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, λοιπόν, θεώρησαν οΣάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πως είναι η κατάλληλη στιγμή να γνωστοποιήσουν τη σχέση τους.

«Είμαστε περίπου έναν χρόνο, σε έναν μήνα κλείνουμε, τον Φεβρουάριο, 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Έχουμε κάνει τα πάντα μαζί. Έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, πήγαμε στην άλλη άκρη του κόσμου» παραδέχθηκε με χαμόγελο ο νικητής του προηγούμενου Survivor. «Μα φαίνεται ότι τα έχουμε, δεν χρειάζεται να… Απλά δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλα».

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι, έχει φανεί από τις πράξεις μας. Βγήκαμε από το παιχνίδι, αφήσαμε τον χρόνο να εξελιχθεί. Από τη στιγμή που την ανεβάζω στο σπίτι που μένουμε μαζί ή πηγαίνουμε διακοπές και μένουμε στο ίδιο δωμάτιο, δεν χρειάζεται ταμπέλα για να πούμε κάτι παραπάνω».

 

«Εννοείται πως είμαστε μαζί» είπε, με τα πολλά και την γοητευτική επιμονή του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο Σάκης Κατσούλης.