Ο Σάκης Κατσούλης εξηγεί γιατί δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου

Σάκης Κατσούλης

"Χωρίς λόγο έχετε μπερδευτεί για μένα και τη Μαριαλένα" τονίζει, επίσης, ο Σάκης Κατσούλης.

Ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην κάμερα της Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησε η συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου και δεν βρέθηκε ποτέ στον καναπέ του Love It τη φετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης ομολόγησε πως «η πρώτη μου επαφή με το θέμα ήταν από τα μέσα. Βέβαια μετά με κάλεσε και το κανάλι, μιλήσαμε, είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή ροή και δεν τα βρίσκουμε οπότε πήραμε και την απόφαση από κοινού να μην είμαι στην εκπομπή».

«Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία μόνος του όπως και ο Τριαντάφυλλος. Είναι γεννημένος για το Bachelor, νομίζω πως το είπε και στο intro της εκπομπής ότι είναι σαν να παίζει τον ρόλο της ζωής του. Στην ουσία αυτός είναι ο Αλέξης Παππάς» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο νικητής του τελευταίου Survivor. «Χωρίς λόγο έχετε μπερδευτεί για μένα και τη Μαριαλένα. Εμείς τα λέγαμε ξεκάθαρα. Είναι αυτό που βλέπετε και ακόμα είναι αυτό που βλέπετε. Περάσαμε μια κατάσταση την οποία δεν νομίζω πως υπάρχει άλλο ζευγάρι στον κόσμο που την έχει ζήσει. Να ξαναενωθεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Η ουσία και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά μέχρι εκεί»