Ο ρόλος της Ελένης Μενεγάκη στην επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha

Ελένη Μενεγάκη

«Μπορεί να συνέβαλε κάπως το δικό της "θέλω" σε αυτό».

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για την απόφασή του να επιστρέψει στον Alpha, σε συνέντευξη που δίνει στο Πρώτο Θέμα και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Έπαιξε ρόλο η Ελένη Μενεγάκη για την επιστροφή του …ασώτου;

Γιατί αποφάσισες να επιστρέψεις στον Alpha; «Γιατί όχι; Είναι δουλειά. Κι όταν σου γίνεται πρόταση να επιστρέψει κάπου και πιστεύει ή πιστεύουν ότι μπορείς να το κάνεις, δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις. Έγινε μία πολύ ωραία πρόταση δουλειάς σε ένα κομμάτι το οποίο γνωρίζω, μαζί με τη Μαρία -που μου ‘χει φάει τα νιάτα-, οπότε οι συνθήκες είναι πολύ θετικές. Έτσι κι αλλιώς, πήρα δύο χρόνια απόσταση από όλο αυτό και μεγάλωσε ξανά η καψούρα».

Τι διαφορετικό θα έχει η νέα εκπομπή από το παλιό «Δέστε τους»;«Θα είναι διαφορετική η παρέα. Δεν ξέρω τι άλλο διαφορετικό θα έχει. Δεν έχουμε Ξεκινήσει ακόμη να το στήνουμε, αλλά θέλω να είναι κάτι ακριβώς ίδιο και ταυτόχρονα τελείως διαφορετικό».

Δεν σε φοβίζει ο κίνδυνος της επανάληψης; Του ξαναζεσταμένου φαγητού; «Η εκπομπή αυτή είχε γίνει με βάση προσωπικότητες και χαρακτήρες. Επειδή τώρα θα είναι άλλη η παρέα, θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικός και ο τρόπος της δικής μας προσέγγισης».

Έχει δοθεί η εντύπωση πως η πρώτη κρούση για να επιστρέψεις στον ΑLΡΗΑ έγινε από την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας είχες πάει καλεσμένος τον Απρίλιο… «Ποιος ξέρει; Μπορεί να συνέβαλε κάπως το δικό της «θέλω» σε αυτό, γιατί όντως με την Ελένη Μενεγάκη -πέρα από την προσωπική σχέση που έχουμε-περνούσαμε πολύ ωραία και στην εκπομπή. Το ξέρει ότι την αγαπώ και την ευχαριστώ για πολλά».