Ο …«Ροκάκης» του Μπρούσκο αποκάλυψε τι σημαίνει το τατουάζ στο χέρι του!

Ο πρωταγωνιστής του Μπρούσκο Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Ερρίκο βρέθηκε στο Tatiana Live.

O πρωταγωνιστής του Μπρούσκο, Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄ Ερρίκο έχει μεγαλώσει στην Κύπρο, αλλά έχει καταγωγή από Κύπρο και Ιταλία. Γεννήθηκε στο Παρίσι γιατί ο πατέρας του ήταν διπλωματικός υπάλληλος εκεί, ωστόσο τον έχασε όταν ήταν μόλις 16 μηνών.

Ο γοητευτικός 26χρονος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Μπρούσκο στο ρόλο του Μανούσου Ροκάκη, του σκοτεινού Κρητικού, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το Tatiana Live για κομμάτια της ζωής του, ενώ αποκάλυψε και πως τον επέλεξαν για αυτό το ρόλο.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε ακόμα για το τατουάζ που έχει στο χέρι του, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν δική του επιλογή και δεν είναι σίγουρος για το τι ακριβώς σημαίνει…

«Για το τατουάζ που έχω στο χέρι μου δεν είμαι σίγουρος. Μου έχει πει ότι είναι ινδικά. Το έκανα όταν ήμουν 17 χρονών. Ήθελα απλά να κάνω ένα τατουάζ και πήγα στο μαγαζί και ήθελα να κάνω αστεράκια. Μου λέει δεν θα σου το κάνω αυτό. Μου το βάζει πάνω μου, λέω ωραίο είναι, τι σημαίνει; Μου λέει «Λογική» λέω εντάξει» ανέφερε χαρακτηριστικά.