Ο Πύρρος Δήμας απαντά για την αλλαγή του επιθέτου της κόρης του – «Κάποιοι έξυπνοι έψαξαν τα παιδιά μου»

Πύρρος Δήμας

"Με τα παιδιά μου είμαστε τέλεια, έχουμε πολύ καλή σχέση".

Στον καναπέ του Fay’sTime κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών άνοιξε τα χαρτιά του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση της κόρης του, Μαρίας, να αλλάξει το επώνυμό της και να χρησιμοποιεί πλέον εκείνο της μητέρα της.

«Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε και το επίθετό της. Τότε μάλιστα έκανε και άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και θα γίνει Ολυμπιονίκης», περιγράφει ο Πύρρος Δήμας.

«Τότε το παιδί ήρθε και μου είπε ότι δεν θέλει να γίνει Ολυμπιονίκης, θέλει να το κάνει για τον εαυτό της και για να γυμνάζεται. Μου είπε ότι θα αλλάξει το επίθετό της και εγώ της απάντησα να κάνει αυτό που θέλει, δεν με πείραξε καθόλου», εξηγεί στη συνέχεια ο χρυσός Ολυμπιονίκης στη Φαίη Σκορδά.

«Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι και αρπάξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, τον πρώτο καιρό τα παιδιά μου δεν το δέχτηκαν με χαρά όλο αυτό. Το έμαθαν αμέσως, με τα παιδιά μου λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Φαινόταν ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη, απλά ήθελα να κρατήσω λίγο την ισορροπία με την οικογένειά μου», συνέχισε ο Πύρρος Δήμας σχετικά με το θέμα.

«Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου και έτσι έγινε αυτή η παρεξήγηση. Με τα παιδιά μου είμαστε τέλεια, έχουμε πολύ καλή σχέση», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Πύρρος Δήμας.